Vážení v pěti týdnech: Agnes (červená) – 2760g, Amy (žlutá) – 2730g, Amrita (zelená) – 2840g, Amanda (fialová) – 2800g, Arwen (modrá) – 2800g.

U jídla jsou vždycky první Amrita a Amanda, ale ani ostatní se nedají zahanbit. To je vidět i na vyrovnané váze holčiček. Mají dostatek pohybu a přesto pěkně přibírají. Jen oschne ráno rosa jdou ven a užívají si sluníčka až do večera. Venku běhají, jak o závod, všechno prozkoumávají a zkoušejí sílu zoubků. Zápasí spolu a tam už se začínají projevovat povahy. Nejmírnější je Amy a Agnes (asi jsou tak hodné po černém taťkovi Spotíkovi), z rezavých je nejklidnější fialová Amanda. Arwen s Amritou jsou nejpodnikavější. Arwen je největší divoch, ale také největší spáč. Bez rozdílu jsou strašně milé a mazlivé, potřebovala bych víc rukou, abych mohla chovat všechny najednou.

Zvykají si samozřejmě i na chování od cizích lidí, návštěvy chovačů jsou na denním pořádku.

Také Bety a Bugy se už zapojují do výchovy. Štěňátka si je našla sama – Betynka se nechá olizovat a sama také zvědavě holčičky očichává. Vydrží i tahání za fousy. Bugy kolem nich poskakuje a chce si s nimi hrát.

Nové –  povedené fotky ve fotogalerii. Štěňátka jsou prostě fotogenická :)