Milá maminko a rodná smečko,

musím se předem dopisu omluvit za paničku, kterou jsem dlouho nemohla přinutit, aby vám napsala. Moje panička je aktivní jako já, když není v práci nebo se mnou nelítá po lese, tak je zase někde jinde, nevidím jí moc často se doma se mnou válet.

Od té doby, co jsme vám psala naposledy jsme vyzkoušeli nové věci. Úspěšně jsme dokončily školičku pro štěňátka, kde se mi moc líbilo, protože jsem si mohla hrát s pejsky. Nedávno jsme se ségrou Debbie vyzkoušely trénink dogfrisbee, všechny čtyři jsme tam šly jen ze zvědavosti, abychom viděly o co jde. Panička si myslela, že mě to nebude bavit, protože o venkovní aportování jsem do té doby nejevila nějaký moc velký zájem. Paničku jsem na tréninku překvapila a tak mi hned jeden talíř koupila a bereme ho od té doby téměř na každou procházku. Moc mě baví se za talířem honit i když už jsem pak někdy líná ho donést. Chystáme se brzy na další trénink, aby se panička zdokonalila v házení (někdy je to s ní fakt tragédie ).

Velmi čerstvou novinkou je, že jsme začaly chodit na agility. Máme za sebou první trénink. Nevěděla jsem, kam mám na tom tréninku koukat dřív. Taková spousta psích kamarádů a já musela běhat s paničkou a skákat přes překážky a ještě k tomu prolézat tunelem, sice jsem udělala, co po mě panička chtěla, ale pak jsem si za odměnu odběhla očuchat kamarády.

V dubnu pojedeme s paničkou na Velikonoční psí tábor se psími sporty do Heroltic. Už se obě moc těšíme.

Mějte se moc hezky a užívejte si krásného sluníčkového počasí

Dafinka se smečkou

Děkujeme za milý dopis a krásné fotky. Dafinka je krásná i šikovná.