Děkujeme rodině Dafinky za milý dopis, fotky a vzornou péči o Dafinku. Máme radost.

Dafinka s kamarádkou Amálkou.

29.10.2013

Milá maminko a rodná smečko,

dlouho jsem nepsala, tak to musím napravit. Předem dopisu musím napsat, že se mi daří moc dobře.

Chodím do psí školky, kde já si hraji s ostatními štěňátky a panička poslouchá, jak se má o mně starat a co spolu máme cvičit. Jsem velice šikovná a panička mě moc chválí. Už umím perfektně přivolání, z čehož má panička největší radost, protože to považuje za velmi důležitou dovednost.

Tento víkend jsme měly jet s paničkou na výcvikový víkend, ale budeme to muset odložit, protože se ze mně stala už velká slečna – začala jsem hárat. Panička chce jet i beze mě, protože informací prý není nikdy dost a slíbila mi, že na jaře pojedeme společně. Už se moc těším.

Je ze mě velký mazel, s páníčky bych se mohla mazlit od rána do večera. I když mě nepouštějí do postele, tak ráno je vždy přijdu vzbudit tak, že si položím přední packy na postel a oblíznu je.

O uplynulém prodlouženém víkendu jsme měli doma ještě jednu psí kamarádku (bišonka) Amálku. Už je starší a rozumnější a nechce si se mnou moc hrát, protože jsem na ni taková pohrkaná. Mhouří oči, když okolo ní začnu švihat svým ocáskem a snaží se schovávat za páníčky, aby jí ochránili. Venku na procházce spolu rády běháme. Můžete se podívat na fotky, které panička vyfotila na společné procházce mobilem.

Mějte se moc hezky a užívejme teplého podzimu

Vaše Dafinka s páníčky