4. dopis (25.7.2013) -  o psích kamarádech a jak jsem šikovná

Ahoj maminko Corinko a má rodná smečko,

dlouho jsem vám nepsala, protože jsem měla plno práce s poznáváním nových míst a lidí. Musím se vám pochlubit, že už mám 7 kg. Taky jsem zvládla přeočkování, sice jsem se chvíli tvářila ukřivděně, ale ani jsem nepípla. Po očkování jsem měla malou alergickou reakci, udělala se mi na nosánku malá boulička, tak jsem chvíli vypadala jako nosorožec. Paničce jsem tou boulí nahnala strach, ale naštěstí mé otékání zůstalo jen u boule na nosánku.

Velmi rychle se učím novým věcem, už umím povely: sedni, lehni, vstaň, dej pac, popros a přivolání. Učení mě velmi baví a tak mi panička vymýšlí nové triky, které bych se mohla naučit, zkoušíme válet sudy a chození u nohy (ale to mě moc nebaví).

Celý víkend jsme s páníčky trávili u vodní přehrady Letovice a tam jsem celou dobu běhala s psí kámoškou Aireen (bordel kolie) a v sobotu se k nám přidal Dexík (též border kolie). V příloze zasílám fotky z našeho řádění. Zkusila jsem spát ve stanu, jelikož jsem celý den běhala a zlobila páníčky, tak jsem spala celou noc a ráno jsem se přitulila k nim do spacáku, což se mi líbilo, protože doma k nim do postele nesmím (i když se je snažím přesvědčit, že by se jim to moc líbilo, kdyby tam s nimi ležela).

Taky jsem se setkala se ségrou Debbie. Moc hezky jsme si pohrály a už se moc těšíme, až se zase uvidíme. Paničky se dohodly, že budeme všechny společně chodit do psí školky.

Mějte se všichni moc krásně

Vaše Dafinka s páníčky